Kedves Látogató!

 

Szeretettel Köszöntjük a Kereszténydemokrata Néppárt

Százhalombattai Szervezetének honlapján!

 

E honlap célja, hogy a Százhalombattaiak jobban megismerhessék a KDNP által képviselt értékrendet, politikai céljainkat, véleményünket jelenünkről, jövőnkről, Százhalombatta és országunk, nemzetünk viszonylatában, a magyarok történelme, Szent István és a Szent Koronához kötődő keresztény gyökereinkből fakadó szellemiségünk alapján.

 

Felidézzük a KDNP történetét az 1944 őszi német megszállás alatti titokban történő megalakulásától kezdve napjainkig. Magunkról írunk, mikor a százhalombattai KDNP történetét mutatjuk be, mely a rendszerváltoztatással eredeztethető.

A közélet helyi és országos eseményeit az öncélú helyi egyhangúságtól eltérő módon mutatjuk be. A közérdeket előtérbe helyezve különös figyelmet fordítunk Százhalombatta jelenét és jövőjét alakító önkormányzatunkban végzett munkára.

Az internetes megjelenés mellett szerényebb nyomtatott formában is megjelenünk Battai Hírlevelünkkel. A százhalombattai mindennapjainkról, kultúráról, gazdasági helyzetünkről írunk a megszokottól eltérő szemszögből a hiányok pótlásának nem titkolt céljával.

Eseményinkre, az azokhoz kapcsolódó meghívóinkkal mindenkit szeretettel várunk!

Röviden írunk, napi frissességgel a legfontosabb életünket befolyásoló eseményekről.

A Hitéletünk oldalon a keresztény, keresztyén egyházaink miserendjét, istentiszteleteinek időpontját, programjait ismertetjük önökkel.

A Százhalom és Báté oldalunkon városunk névadó ősi településeinek történelmével ismerkedhetnek meg.

Szemezgetőnkben öszeállítást mutatunk be újságokban, kiadványokban megjelenő fontosabb írásokból.

Olyan hasznos információkkal szeretnénk ellátni a százhalombattaiakat, melyek a mindennapi élet során hirtelen sürgőssé válhatnak. Ehhez kérjük, hogy írják meg nekünk, mik azok a fontos tudnivalók, amit szívesen látnának az oldalon.

Nemzetünk, Hazánk történelmének, a teljesség igénye nélküli felelevenítésével nem titkolt célunk, hazaszeretetünk erősítése. Olyan hiteles ismereteket kívánunk átadni fiatalnak és korosnak egyaránt, amelyekről eddig nem tudtak, nem tanultak, vagy a hosszú ideje tartó történelemhamisítás miatt ámításban állanak.

Különleges ősi nyelvünk és csodálatos nemzeti irodalmunk gyöngyszemeiből válogatunk, ideértve zenénket, dalainkat.

Népi kalendáriumunkban a természeti jelenségekhez kapcsolódó hiedelmeinket, hagyományainkat elevenítjük fel.

Görbe tükörbe mutatjuk be az „így írtok ti” elv alapján életünket keserítő visszásságokat.

 

Kedves Látogató! Arra kérem, ha tetszik honlapunk, értékrendünk és ahhoz kapcsolódóan véleményét javaslatát közölni szeretné, írjon nekünk.

 

 

Miskei István

 


Istennel a hazáért és a szabadságért